Čitaj mi!

SAT

Patrola do Tasosa i Aleksandropolisa

Emisija SAT ove nedelje vodi vas ponovo u Grčku, ali na potpuno novu i za naše turiste još uvek neotkrivenu destinaciju - Aleksandropolis, koji se nalazi na samoj granici sa Turskom.

Na putu dugom oko 900 kilometara videćete kako alternativnim graničnim prelazima Prohor Pčinjski i Dojran, možete da izbegnete gužve na Preševu i Evzoniju. Kako je ovo pravac dobar za sve one koji putuju do Halkidikija i ostrva Tasos, ekipa SAT-a je posetila i ovo ostrvo, pa ćete saznati kakve vas cene očekuju na toj atraktivnoj destinaciji.

Uz sve ovo, SAT kao i obično, kilometar po kilometar, beleži ceo put, snabdevenost gorivom, moguća odmorišta i sve opasnosti koje vas mogu zadesiti na ovom dugom putu.

Repriza emisije SAT je istog dana, nedeljom na Drugom programu u 23:00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 53 pošalji komentar
(nedelja, 08. sep 2013, 15:32) - Luka [neregistrovani]

Ohrid

U sledecoj emisiji prikazite patrolu do Ohrida.

(nedelja, 01. sep 2013, 15:40) - isakovich [neregistrovani]

put za krf crna gora albansko primorje

Mislim da bi sledece godine bila interesantna patrola do krfa putem preko crne gore ulcinj-skadar albansko primorje mislim dp grada saranda-krf

(nedelja, 28. jul 2013, 22:03) - licanin [neregistrovani]

maksimalno do 600 km

Ko normalan putuje 900 kilometara svojim autom na more? Alo, 1800 km tamo i nazad. Pa to se more avijonska karta kupit.

(nedelja, 28. jul 2013, 16:33) - Uros [neregistrovani]

Patrola do turske

Da li moze jedna patrola do turskih letovalista???

(sreda, 24. jul 2013, 17:52) - bojana [neregistrovani]

turska

svaku vasu emisiju gledam veoma su lepe samo bih htela da u nekim narednim emisijama gledam tursku :)

(utorak, 23. jul 2013, 08:19) - Goran [neregistrovani]

pozdrav

zahvaljujući gospodinu Mirku i celoj ekipi moja porodica i ja smo stigli bez problema na Tasos i sada uživamo u odmoru. Hvala puno

(četvrtak, 18. jul 2013, 09:42) - Tomislav [neregistrovani]

Put do Krfa

Ako moze patrola ove godine do Krfa. Dosta nasih turista ce se uputiti kolima na Krf pa ako moze da vidimo sta nas ceka na putu, ima li nekih promena od pre par godina. Pozdrav

(subota, 13. jul 2013, 19:47) - Alex [neregistrovani]

Leskovac-Presevo

Postovani,
putujuci ovih dana prema Vranju primetio sam da ne postoji nikakva svest vozaca sa (sporim) starim i vozilima u losem stanju (Fica, Yugo, Renault 4 i sl. a koja se i dalje mogu sresti na putevima) kao ni vozaca natovarenih slepera. Zbog sporog kretanja pomenutih ucesnika i njihove nesavesnosti da se privremeno iskljuce na nekom od mnogobrojnih parkinga i propuste kolonu vozila iza sebe, imao sam prilike da u nekoliko situacija, na trasi od 70 km vidim kako vozaci zbog spore kolone (oko 40km/h) reskiraju preticuci preko pune linije i upadajuci u 'makaze'. Zamolite policijske uprave iz juznih gradova da obezbede policajce na motorima koji ce ovakve nesavesne vozace iskljucivati privremeno kako nebi bilo rizicnih preticanja i dugackih kolona. Sa ovakvom intervencijom policije sam se prvi put sreo na putu prema crogorskom primorju sto je vrlo pohvalno.
Verujem da je takva intervencija u skladu sa zakonima i da cemo na ovim gestom poboljsati sliku nase lepe Srbije u ocima stranaca koji prolaze nasim putevima a verovatno spasiti i neke zivote.

(subota, 13. jul 2013, 17:42) - anonymous [neregistrovani]

Odgovor na pitanje o kompoziciji

Klavirska numera koja dominira ovom epizodom je Yann Tiersen - Comptine d'un autre ete : L'apres midi.

(subota, 13. jul 2013, 11:57) - JJ [neregistrovani]

Turska

Poruka za one koji misle da naši ljudi ne idu u Tursku kolima.
Krenite od Sarimsaklija južno prema Izmiru i dalje pa ćete videti koliko je vozila sa SRB registracijom. Patrola do Turske bi bila jako korisna naročito zabog karakterističnog plaćanja putarine i neobično visoke cena goriva.
Patrola do Turske što pre.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]