Čitaj mi!

Ima li Srbija ikakav plan za Kosovo

Ako bismo sproveli anketu o tome koje je pitanje trenutno najvažnije u Srbiji, verovatno bi rešenje kosovskog problema svima bilo u vrhu. Analizirali smo zašto se onda sve glasnije čuje da srpska politika zapravo nema jasan i jedinstven plan kako da taj problem reši.

Posetili smo virtuelni sajam zapošljavanja i razgovarali sa ljudima koji su prošle godine na takav način pronašli posao.

Upoznali smo i blogere, one kojima je virtuelni svet manje sredstvo za komunikaciju, a više način da preko internet dnevnika podele svoja iskustva.

Razgovarali smo sa srpskim kandidatima za evropskog Oskara. Film Tilva Roš nominovan je za Evropsku filmsku nagradu za najbolji debitantski film, a budući da smo nastajanje tog filma pratili od skice na papiru odmah smo pozvali producentski tim "Kiselo dete".

Dok čekamo sutrašnji dan i preporuku za kandidaturu za Evropsku uniju, srpska fudbalska reprezentacija večeras se bori za kandidaturu za Evropsko prvenstvo.

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Magazin Oko Magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]