Čitaj mi!

Nove komunikacije

U duhu novog, nova sezona Studija znanja počinje temom "Nove komunikacije", u kojoj će nam otkriti koja su to zanimanja kojima su korona i nove tehnologije omogućile komfor da rade iz fotelje, kao i koja su to zanimanja upravo zbog toga najviše prosperirala. Odgovore na ova pitanja dali su direktorka korporativnih komunikacija Sanja Burg i stručnjak za digitalni marketing Ivan Bildi.

Nove komunikacije odrazile su se i na kulturu - koncerti, filmovi, festivali, izložbe su iz realnog prostora prebačeni u virtuelni prostor. Šta je to donelo dobro, a šta nam je uskratilo, otkrio je Mladen Savković ispred Noći istraživača.

U emisiji se govorilo i o zloupotrebama novih komunikacija, konkretno širenja lažnih informacija i posledicama koje one proizvode, ali i kako se odbraniti od toga.

I u ovoj sezoni za prijatnu atmosferu u studiju zadužene su različite muzičke grupe. Ovoga puta to su Ivana Vladović i Nenad Paunović.

Ekipa Studija znanja poručuje: "Pogledajte nas i uverićete se da vam se čekanje isplatilo!"

Autor i urednik serijala Studio znanja: Zoran Živković
Voditelj: Maja Bojić
Reditelj: Darko Kamarit

 

Studio znanja – Nešto sasvim drugačije Studio znanja – Nešto sasvim drugačije

Autor:
RTS

Studio znanja se vratio na male ekrane! Od 8. aprila 2022, petak veče oko 22 i 30, i subotu popodne u 13 časova, možete provesti uz kvalitetnu opšteobrazovnu emisiju Studio znanja. [ detaljnije ]