Čitaj mi!

Minstrel, Numenor, Underforce, Dejan Dedović Dedduh

Najveći izazov u ovom nemilosrdnom vremenu i trenutnoj situaciji je izvući ili stvoriti nešto lepo i dobro.

Novosadski sastav Minstrel je 2020. objavio album Zalazak, koji je potom izašao i na vinilu. Posle kraće pauze, objavili su spot za pesmu Hrana koji uspešno dočarava njihovu energiju i autentičnost. U Buntu ćete bolje da upoznate članove Minstrela, Marka Trbovića, Kleu Trbović i Dejana Kijanovića, ali i imati priliku da pogledate njihov novi spot.

Četvrti album grupe Numenor, Draconian Age je nedavno izašao. Po čemu se sve izdvaja ovaj album saznaćete od Marka Miranovića, kao i da uživate u srpskoj televizijskoj premijeri njihovog spota za numeru Make the Stand koja je nastala zajedno sa čuvenim Hansijem Kuršom iz nemačke grupe Blind Guardian.

PGP RTS će objaviti album prvenac valjevskog benda Underforce pod nazivom Protiv vremena. Interesantan podatak je da su članovi ovog tria dva srednjoškolca i jedan osnovac. O spotu Ne znam ko sam, koji najavljuje njihov album, kao i o drugim zanimljivim stvarima, govoriće Danilo Petrović, Mihailo Milošević i Petar Ružičić.

U najnovijem Buntu, predstavićemo vam i interesovanja jednog zanimljivog autora. On je član sastava iz Kotora čiji tekstovi isprva deluju šaljivo, oni i jesu šaljivi, ali kada se malo više obrati pažnja na reči, dubina i poenta njihove muzike je jasna. Pravo iz Kotora, otkrivamo u kojim sadržajima uživa Dejan Dedović Dedduh iz rep sastava Who See.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija "Bunt" je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije i uspešno traje u kontinuitetu već osamnaest godina. Krajem septembra 2021.godine, autorka Branka Glavonjić i njen tim startuju novu, 19. TV sezonu emisije. [ detaljnije ]