Čitaj mi!

"Uhvati dan" RB1, novi zvuk grupe "Dram", šta sve voli Željko Markuš...

Jutarnji program je po pravilu najgledaniji i najslušaniji televizijski i radijski sadržaj svuda u svetu, zato samo najznačajniji i najaktuelniji akteri stiču privilegiju da u takvim medijskim sadržajima gostuju. Pošto se najčešće radi o programima koji se realizuju uživo, svaki momenat u jutarnjem programu je jedinstven, uzbudljiv i neponovljiv.

Gosti "Bunta" su Nataša Raketić, odgovorna urednica Jutarnjeg programa Radio Beograda 1, kao i urednici i voditelji emisije "Uhvati dan" jutarnjeg programa Radio Beograda 1- Aleksandra Mladenović i Miša Stojiljković. Oni su nam otkrili kako protiču njihova jutra na poslu, kako ih doživljavaju, ima li mesta (i koliko) i za - rok muziku...

Beogradski sastav "Dram" je u 2020. godini dobio nagradu Zadužbine Milana Mladenovića za pesmu "Daj mi sve", a svoj drugi studijski album najavili su nedavno singlom "Vikend ubija" za koji su snimili i video spot.

Tim povodom, razgovarali smo sa Stefanom Aćimovićem i Markom Arizanovićem, članovima benda, kao i sa Isidorom Simijonović, talentovanom mladom glumica koja tumači glavni ženski lik u spotu za pesmu "Vikend ubija" grupe "Dram".

Predstavićemo vam i jednog svestranog muzičara koji je obeležio alternativnu pop scenu. Dugo godina bio je jedan od koautora u bendu "Kristali" i napisao je neke od najlepših pesama iz tog perioda. Kasnije je pokrenuo bend "Pacifik". U ovom izdanju emisije "Bunt", saznaćemo šta to sve voli Željko Markuš.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]