Čitaj mi!

Promaja

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!

Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.

Mi smo ekipa srednjoškolaca koja vam je na misiji da pravi emisiju - emisiju koja će pokazati da mi mladi nismo tako strašni (kao ni promaja), da nas svašta zanima i da hoćemo da radimo, ako nam se za to pruži prilika. Hoćemo da čujete naš glas, da gledate naše priloge i da bolje razumete naš svet.

U prvoj epizodi saznaćete nešto o naučniku koji je pržio ljude strujom kako bi ispitao pojam autoriteta, čućete šta je sve potrebno da bi se snimila dobra pesma (o Spartancima), upoznaćete Dragišu Dragija Savetu i njegov plemeniti poziv, i videćete kako bi priča o Davidu i Golijatu izgledala u svetu fudbala.

Ekipa Promaje:
Vukašin Čečen
Đorđe Marinkov
Ivana Milanov
Natalija Nikolić
Marta Jovanović
Elena Damjanac
Irina Arsenijević
Lidija Simić
Aleksandar Pašalić
Darko Mandić
Milica Cvetković
Dajana Osmani
Katarina Lazić
Andrija Nedić
Nikola Đorđević
Mila Todorović
Relja Vasić
Matej Rusmir

Urednice: Ana Pavlović i Višnja Pečenčić

Reditelj: Ivan Pecikoza

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts

Promaja Promaja

Autor:
Ana Pavlović i Višnja Pečenčić

"Promaja", sezona 2: Promaja ponovo duva!
RTS 2, od 24. novembra utorkom u 21.45

Nadamo se da ste redovno luftirali sobe i dok nas nije bilo. Ako niste, vraćamo se na male ekrane na velika vrata da osvežimo etar. Ostanite kod kuće i uživajte "Promaji"!

"Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja.

detaljnije ]