Nastavak modernizacije srpskog sistema PVO PASARS-16

Nastavak modernizacije sistema PVO PASARS-16 i novosti iz vojske u najnovijem izdanju emisije "Dozvolite..."

Nedavno je vojska prikazala kako izgleda nastavak modernizacije artiljerijsko-raketnog sistema PVO PASARS-16. Pored standardnog topa Bofors L-70, prikazane su rakete Igla, kao i modernizovani radarski sistem Žirafa. Planira se i ugradnja francuskih raketa Mistral.

Iz naše arhive pogledajte reportažu sa baze Trmka u Kopnenoj zoni bezbednosti, gde je naša ekipa snimala od jutra do mraka, pa i u mraku. Takođe, pogledajte i intervju sa državnim sekretarom ministarstva pravde Ivanom Bošnjakom, koji nije na funkciji u sistemu odbrane, ali je zato veoma povezan i sarađuje sa vojskom.

Saznajte i novosti iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Emisiju možete pratiti i na društvenim mrežama, Jutjubu i platformi RTS Planeta.

Proizvodnja: RTS redakcija Aktuelnosti i VFC Zastava film, urednik emisije Goran Janićević, novinar Marina Damnjanović Nackov, novinar saradnik Igor Topalović, montažeri Vesna Grba i Mirko Krsteski, realizacija Vladimir Antić.

 

Dozvolite... Dozvolite...

Autor:
RTS

„Dozvolite...“ - emisija o odbrani i Vojsci Srbije. U emisiji se govori o temama iz oblasti odbrane, bezbednosti, životu i radu pripadnika vojske, kao i o vojnoj istoriji, odbrambenoj industriji, specijalnim jedinicama... [ detaljnije ]