Diplomac 2020, vatreni i borbeni ispit

Vojna vežba kadeta Vojne akademije Diplomac 2020, najzanimljiviji detalji sa vojne parade u Moskvi i novosti iz vojske u najnovijem izdanju emisije "Dozvolite..."

Kadeti Vojne akademije i Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije izveli su vojnu vežbu "Diplomac 2020", i tako polagali najteži ispit tokom svog školovanja. Pešadija, artiljerija, oklopne jedinice, telekomunikacije, logistika i sanitet su bile teme koje su kadeti uspešno položili.

Videćete i najzanimljivije detalje sa vojne parade povodom 75 godina od pobede u Drugom svetskom ratu, sa srpskim gardistima i najnovijim ruskim naoružanjem.

Saznajte i novosti iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Emisiju možete pratiti i na društvenim mrežama, jutjubu i platformi RTS Planeta.

Proizvodnja: RTS redakcija Aktuelnosti i VFC Zastava film, urednik emisije Goran Janićević, novinar Marina Damnjanović Nackov, novinar saradnik Igor Topalović, montažeri Vesna Grba i Mirko Krsteski, realizacija Vladimir Antić

Dozvolite... Dozvolite...

Autor:
RTS

„Dozvolite...“ - emisija o odbrani i Vojsci Srbije. U emisiji se govori o temama iz oblasti odbrane, bezbednosti, životu i radu pripadnika vojske, kao i o vojnoj istoriji, odbrambenoj industriji, specijalnim jedinicama... [ detaljnije ]