Mira Adanja Polak - Ekskluzivno

Verujem u dobro - Prof. Dr Radan Džodić

Profesor Dr Radan Džodić, hirurg onkolog, dugogodišnji direktor Onkološkog Instituta u Beogradu primio me je za razgovor o svemu onome što je njegovo iskustvo kada je u pitanju lečenje raka.

U velikom broju kontakata sa pacijentima njegov način razmišljanja i njegovo iskustvo značajno doprinosi sagledavanju suštine jedne bolesti koja je vrlo zastupljena u svetu i kod nas.

Najčešće operiše rak štitne žlezde i rak dojke. Time se bavi dugi niz godina. Uz lečenje podrzumeva, razumevanje i razgovor sa pacijentima. Uspeva da pronikne u dušu bolesnika i uvek im kazuje istinu i daje smernice kako da se izleče.

Nikada nije gubio nadu niti je odustajao. Njegovo znanje i lično iskustvo kroz koje prolazi pomažu da pacijenti jasno sagledavaju situaciju u kojoj se nalaze.

Nedavno suočavanje sa sopstvenom situacijom ovog lekara stvalja u situaciju posmatrača i lekara koji svoja znanja i svoje iskustvo stavlja pred gledaoca gde gledalac može lakše da uči i saznaje o bolesti koja mnoge često zaplaši i blokira.

Prof. Dr Radan Džodić govori sada i iz ugla pacijenta koji veruje u dobro.

 

Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]