Plodovi mašte: Ritam razboja

Kao mala isticala se i razlikovala po specifičanom stilu, a fascinirali su je niti utkane u različite tkanine. Danas na svom razboju stvara razna umetnička dela.

Svoj talenat prihvata kao dar koji je obavezuje na stalni rad i stvaranje. Za Sonju Rosić sa punim pravom može se reći da je ponosna čuvarka srpske tradicije, koja nepestano traga za prastarim tehnikama ručnog rada u nastojanju da ih spase od zaborava.

Glavni junaci dokumentarnog serijala "Plodovi mašte" su obični ljudi, različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte, menja njihov život nabolje.

Autor serijala: Maja Kukavica
Produkcija: produkcijska kuća YU-BI-NET

broj komentara 0 pošalji komentar
Plodovi mašte Plodovi mašte

Autor:
Autor serijala: Maja Kukavica

Dokumentarni serijal „Stari zanati - plodovi mašte” napravljen je sa željom da zaintrigira publiku i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte menja njihov život nabolje. [ detaljnije ]