Plodovi mašte: Kad drvo progovori

Talenat je pokazivao od detinjstva, ali ga je život odveo u drugom pravcu. Poriv da se kreativno izrazi bio je jači od svega i on uzima dleto u ruke kojim već više od 40 godina stvara čuda.

Dušan Prizrenac u svojoj 79. godini i dalje stvara monumentalne skulpture u drvetu, a seoski motivi koje on na drvo prenosi nastavljaju da žive i pričaju priču o životu našeg naroda.

Glavni junaci dokumentarnog serijala "Plodovi mašte" su obični ljudi, različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte, menja njihov život nabolje.

Autor serijala: Maja Kukavica
Produkcija: produkcijska kuća YU-BI-NET

broj komentara 0 pošalji komentar
Plodovi mašte Plodovi mašte

Autor:
Autor serijala: Maja Kukavica

Dokumentarni serijal „Stari zanati - plodovi mašte” napravljen je sa željom da zaintrigira publiku i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte menja njihov život nabolje. [ detaljnije ]