Plodovi mašte - Kovač ruža

Marko Stojanović je uspešan apsolvent ekologije, a njegova velika strast je kovanje. Još od ranog detinjstva privlačilo ga je usijano gvožđe i mogućnost da kovanjem oživi junake iz mašte. Danas iz njegove radionice, između ostalog, izlaze strašni zmajevi i prelepe ruže od gvožđa. Marko svoj rad stalno usavršava i pokušava da obradu metala dovede na viši nivo.

Iako su ga mnogi obeshrabrivali, Marko želi da se vrati na selo i tamo stvori održivo ekonomsko imanje za svoju buduću porodicu. Kovanje je njegov adut za ostvarenje snova.

Dokumentarni serijal "Plodovi mašte" napravljen je sa željom da zabavi ali i da otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi, različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte, menja njihov život nabolje.

Autor serijala: Maja Kukavica
Produkcija: produkcijske kuće YU-BI-NET

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Plodovi mašte Plodovi mašte

Autor:
Autor serijala: Maja Kukavica

Dokumentarni serijal „Stari zanati - plodovi mašte” napravljen je sa željom da zaintrigira publiku i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte menja njihov život nabolje. [ detaljnije ]