Bunt Rok Festival

U šestoj kvalifikacionoj emisiji Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi "Logička Greška" i "Reci Cimet" iz Beograda, i "Crossover" iz Novog Sada.

 

Zajedno sa Brankom Glavonjić, autorkom festivala, u ulozi voditelja su Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz" i Stefan Jovčić, koji je zadužen za komunikaciju sa takmičarima.

Kao revijalni gost nastupiće Dr Nele Karajlić sa pratećim bendom "Osiromašeni uranijum". On će u šestoj kvalifikacionoj emisiji biti i predsednik žirija. Pored njega, bendove će ocenjivati Miroslav Cvetković Cvele (basista benda "Bajaga i Instruktori"), Marko Novaković (filmski i TV reditelj i odgovorni urednik Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a), kao i stalni članovi žirija - Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM).

Gledaoci neće biti uskraćeni za vesti o svim novim izdanjima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a tu je i "Top Lista Bunt", koju vodi Katarina Vujović.

Autorka emisije: Branka Glavonjić
Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj TV reportaža: Jovan Bačkulja
Reditelj emisije/serijala: Miodrag Kolarić

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Rok Festival Bunt Rok Festival

Autor:
RTS/Branka Glavonjić

Bunt Rok Festival je jedino je televizijsko takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora. Ovogodišnje, spektakularno finale festivala, zaokružilo je petogodišnji ciklus ali i otvorilo novo poglavlje ovog nesvakidašnjeg nacionalnog projekta RTS- a , nedvosmisleno i dokazano posvećenog konkretnoj, multidisciplinarnoj podršci i efektnoj medijskoj afirmaciji demo bendova i autora. [ detaljnije ]