Bunt Rok Festival 2019

U četvrtoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi "5 minuta slave" iz Novog Sada, "Verica Marinković bend" iz Beograda, i „ZeroTwo" iz Niša.

Pored Branke Glavonjić, autorke festivala, kroz ovu emisiju vodiće vas Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz", i Stefan Jovčić, koji je zadužen za razgovore sa bendovima.

Ovoga puta u revijalnom delu čućemo bend "Eyesburn". Nemanja Kojić Kojot, frontmen, pevač, gitarista i trombonista "Eyesburn-a", je i član žirija. Pored njega, u žiriju su i kompozitor i gitarista, Nikola Čuturilo, koji je u četvrtoj emisiji predsednik žirija, Jovana Dukić, muzička urednica RTS-a, kao i stalni članovi: Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM).

Gledaoci neće biti uskraćeni za vesti o svim novim izdanjima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a tu je i Top Lista Bunt koju vodi Katarina Vujović.

Autorka emisije: Branka Glavonjić

Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj priloga: Jovan Bačkulja
Reditelj: Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Rok Festival Bunt Rok Festival

Autor:
RTS/Branka Glavonjić

Bunt Rok Festival je jedino je televizijsko takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora. Ovogodišnje, spektakularno finale festivala, zaokružilo je petogodišnji ciklus ali i otvorilo novo poglavlje ovog nesvakidašnjeg nacionalnog projekta RTS- a , nedvosmisleno i dokazano posvećenog konkretnoj, multidisciplinarnoj podršci i efektnoj medijskoj afirmaciji demo bendova i autora. [ detaljnije ]