Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

To je moja uloga - Nela Mihailović

Nedavna pretstava "Balkanski špijun" u Narodnom pozorištu za koju nema karata i gde gledaoci žive život glumaca na sceni, dokazala je da je velika stvar kada glumac zna koja je uloga "njegova".

Kada se postavljala predstava Nela Mihailović je uzviknula i glasno izrazila svoja osećanja izgovorivši rediteljki Tanji Mandić - Rigonat, "to je moja uloga" .

Za tu istu ulogu dobila je i najprestižnije priznanje za glumca, nagradu "Raša Plaović" i tako se našla u društvu velikana kao što su Predrag Ejdus, Petar Baničević, Dragan Mićanović...

Sa Nelom Mihailović tokom same pretstave gledaoci preživljavanju sva svoja osećanja koja su tako tipična za živote koje živimo.

Njena uloga je život svake žene, ona izgovara reči koje svaka srpska žena izgovara i zato je gledalište sa njom.

Razgovor sa Nelom Mihailović je razgovor o svemu što preživljava, sa dilemama i određenošću da sve što je muči iskaže i da se na svoj posao i život osvrne onako ljudski. Svu iskrenost svog poziva Nela prenosi u ovom razgovoru koji daje mogućnost gledaocu da ode iza scene i razmisli o svemu što stoji iza svakog kreativnog čoveka koji želi da preživi i ostvari svoje ciljeve.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]