Olimpijski krugovi

Emisija "Olimpijski krugovi" prikazuje se na Radio-televiziji Srbije od 2008. godine. U subotu 25. avgusta od 14 sati na Drugom programu u ulozi voditeljke pojaviće se Milica Mandić svetska i olimpijska šampionka u taekvondu. Reprezentativka Srbije ne samo da je uspešna u sportu, već je i "rođena" za TV lice.

U 128. izdanju "Olimpijskih krugova" podsetićemo se najnovijih uspeha Novaka Đokovića, koji je ušao u istoriju kao prvi teniser osvajač "Zlatnog mastersa". Trijumfom u Sinsinatiju kompletirao je titule sa svih devet turnira kategorije 1000, što pre njega niko nije učinio.

Plivačica Anja Crevar nakon srebrne medalje sa Mediteranskih igara u Taragoni i osmog mesta na Šampionatu Evrope u Glazgovu, predvodiće tim Srbije na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Sa njom će biti i troje takmičara u taekvondu koji se pripremaju na velikom međunarodnom kampu u Vrnjačkoj Banji. Bogdan Bulat, Nadica i Dušan Božanić pričaće o svojim ambicijama zajedno sa najboljim svetskim trenerima Draganom Jovićem, Sejedom Kalifom i Oskarom Salazarom.

Posebna pažnja u emisiji posvećena je vaterpolistima Srbije - četvorostrukim uzastopnim prvacima Evrope i NBA asovima koji su nedavno boravili u Beogradu. Urednik "Olimpijskih krugova" je Predrag Milinković, novinari su Radoslav Simić, Sanja Vujisić, Petar Denda, snimatelji Milanko Đorđević, Momir Milutinović, montažer Aleksandar Radonjić, organizator Dragan Tošić i reditelj Veselin Grozdanić.

broj komentara 0 pošalji komentar