Trezor: Novinar Miloš Jevtić i glumac Milan Mihailović o savremenicima

Skoro, kao nadmetanje

Skoro, kao nadmetanje, Svet Miloša Jevtića, 9. emisija - u ovoj emisiji domaćin je Miša Jevtić jer se njegov gost nalazi i seriji "Trezora" koja prikazuje njegov život i svet, ali domaćin je i Caci Mihailović jer dočekuje svog gosta u svom pozorištu Ateljeu 212, a domaćin je "Trezor" koji je upriličio prvi susret dvojice po mnogo čemu neobičnih stvaralaca koji svedoče o savremenicima, najčešće istim. Gledaoci će na samom početku emisije saznati šta je bio razlog ovog susreta, upoznavanja i razgovaranja. Jevtić je novinar i objavljuje knjige svojih intervjua sa književnicima, naučnicima,  slikarima i ponekim glumcem, Mihailović je glumac i objavljuje knjige svojih susreta sa glumcima, književnicima, slikarima i ponekim naučnikom... Pravo je uživanje slušati njihov dijalog pun uzajamnog uvažavanja i poštovanja, netremice ih je prvo slušala ekipa na snimanju, zatim kasnije u postprodukciji, pa zato ništa više nećemo otkrivati gledaocima o ovom jednočasovnom susretu zbog kojeg će im srce zatreperiti, lice se osmehivati, a neka suza zasvetleti u oku.

- Učesnici: Miloš Jevtić, novinar i autor kolekcije "Odgovori" i Milan Mihailović, glumac i autor trotomnog "Uspomenara"
- Urednik istraživač Milena Jekić Šotra, snimatelj Bojan Marojević, asistent Vladimir Vesković, snimatelj zvuka Dragan Ušendić, mikroman Vladimir Ivanović,  rasvetljivač Mile Ilić, saradnik snimatelj i organizator Gordana Grdanović, grafička obrada Milena Marković, montažer Ljubomir Plavljanić, autor Bojana Andrić
- Snimano 29. decembra 2016, premijerno emitovano 02.04.2018 (samo noću); Redakcija za istoriografiju

broj komentara 0 pošalji komentar