Čitaj mi!

Fudbal - LŠ: Čelsi - Milan

Bližimo se polovini takmičenja u grupama u okviru Lige šampiona, i sada svaka utakmica može u velikoj meri da utiče na konačan plasman. Dva bivša evropska prvaka igraće jedan protiv drugog u meču, koji osim rivaliteta, ima i ogroman značaj.

Čelsi, za svoje standarde, ima katastrofalan učinak u prva dva kola. Posle šokantnog poraza u Zagrebu, osvojen je samo bod u meču drugog kola sa Salcburgom. Zbog toga na "Stanford bridžu" razmišljaju samo o pobedi.

A dolazi im veliki Milan. Ekipa koja je posle mnogo godina osvojila italijanski šampionat i prekinula dominaciju Juventusa. "Roso-neri" imaju mnogo bolji start od svojih protivnika, jer posle dva kola imaju četiri boda, i eventualnom pobedom bi već mogli da izbace Čelsi iz igre.

Problem Milana je veliki broj povređenih igrača, pa je pitanje koga Stefano Pioli može da pošalje na teren. Ipak, kada se sastaju takva dva velikana, bez obzira na formu i stanje u ekipi, očekuje se fudbalski spektakl. A igraće se u Londonu, u sredu sa početkom u 21 čas. Prenos je na Prvom programu RTS -a.

Komentatro je Miloš Krivokapić