Čitaj mi!

Milorad Dodik

O razgovoru sa Putinom, o tome plaši li ga neka vrsta sankcija Evropske unije, o političkim i nekim drugim utakmicama

Posle četiri godine u Sarajevu u Predsedništvu Bosne i Hercegovine vraća se u Banjaluku. Da li i na mesto predsednika Republike Srpske znaćemo za nešto manje od sedam dana. Ipak, u ovako komplikovanim geopolitičkim okolnostima njegova poseta Moskvi i Vladimiru Putinu mnogo je zanimljivija od izbora u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Koliko je Putin drugačiji od 24. februara 2022?
Jedan francuski diplomata je za Putina rekao: "Ili je veoma prijateljski, ili je veoma tvrd, nikad nije mlak". Kakav je, prema Vama bio Vladimir Putin?
Koliko je rizik da igranjem na Rusiju i Vladimira Putina dovedete Republiku Srpsku u tešku poziciju, težu nego što je danas?
Da li je zaustavljanje finansiranja deonica autoputa Doboj - Vukosavlje zapravo prva, neka vrsta sankcija Evropske unije prema Republici Srpskoj?
Da li će se odigrati utakmica između Bosne i Hercegovine i Rusije?
I sportskim rečnikom rečeno koja će biti najzanimljivija utakmica sledeće nedelje: Dodik - Trivić, Cvijanović - Šarović ili utakmica za parlament Republiek Srpske?
Ko će da pobedi u Federaciji?

Gost Oka: Milorad Dodik, srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine

Autor emisije: Gorislav Papić 

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Stevan Kostić, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]