Čitaj mi!

Kuhinja moga kraja

Dragica Petković iz mesta Skorice kod Ražnja ugostiće ove nedelje svoje drugarice.

U zajedničkom domaćinstvu sa suprugom Dragišom, sinovima Milošem i Aleksandrom i njihovim porodicama, svekrom i svekrvom, Dragica je ostvarila svoj san o velikoj i složnoj porodici.

Svoju ljubav i pažnju nesebično pruža i kroz humanitarni rad u Udruženju "Sunčev zrak", pomažući starim i bolesnim licima iz Skorice i bliže okoline. Dragica najviše voli da kuva, gaji cveće i uzgaja povrće u svojoj bašti.

Sve što radi, radi od srca. Tako je i dočekala nove prijateljice. Koji specijaliteti su bili za trpezom i šta je ostavilo najveći utisak na učesnice Serijala, videćete u nedelju, 02. oktobra u 15.30h

U novom serijalu "Kuhinja moga kraja", sedam vrsnih domaćica i uspešnih dama iz različitih krajeva Srbije spremaju najbolje specijalitete, ugošćavaju jedna drugu, razmenjuju recepte i kroz druženje i zanimljive priče upoznaju nova mesta u Srbiji.

Jednu od učesnica Serijala očekuje i nagrada od 200.000 dinara, a osvojiće je ona dama koja je na ostale takmičarke u međusobnom ocenjivanju ostavila najbolji utisak.

Kroz putovanje, zabavu i kulinarsko umeće u ovom popularnom Serijalu, uživaćemo uz vredne i zanimljive žene, nedeljom od 15.30č na Prvom programu RTS-a.

Učesnice novog 13. serijala Kuhinja moga kraja su: Aleksandra Kosanović iz Čonoplje kod Sombora, Nadežda Nikolić iz Babajića kod Ljiga, Dragica Petković iz Skorice kod Ražnja, Dunavka Božinović iz Balta Berilovca podno Stare Planine, Jelena Malićanin iz Igroša kod Brusa, Miroslava Gilić iz Štulca kod Vrnjačke Banje i Jelkica Tanasijević Šumarice, Kragujevac.