Čitaj mi!

In memoriam Radko Polič

U znak sećanja na Radka Poliča, emitujemo emisiju TV lica... kao normalan svet u kojoj je bio gost

Radko Polič je glumac koga generacije pamte po brojnim ulogama između ostalog i iz filma "Balkan ekspres" a on u novom izdanju emisije "TV lica kao sav normalan svet, priča kako pamti to snimanje, kako se seća Tome Zdravkovića, i kako mu je Bata Živojinović od koga se oprostio potresnim pismom koje su preneli naši mediji, svojevremeno ponudio da pređe, da živi u Beogradu.

O poznatom slovenačkom glumcu koji slovi za jugonostalgičara zna se da ima britak jezik i da uvek kaže sve što misli, pa su tako neke od njegovih izjava kada je bio gost u ovoj emisji na početku serijala pre 15 godina, citirane u novinama, da se do danas ništa nije promenilo u njegovim stavovima i iskrenosti, vidi se i u ovom intervjuu.

Radko Polič otvoreno i emotivno govori o standardu, honorarima, kulturi, o tri braka koje je imao i o sinovima, ali i o detaljima iz biografije o kojima se mnogo ne zna da je odrastao na Dorćolu, želeo da studira u Beogradu i da danas često sanja na srpskom jeziku.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]