Čitaj mi!

Jutarnji program

Da li je insulinska rezistencija dijagnoza, ili samo treba da nas upozori na nešto mnogo složenije? Sa nama će biti prof. dr Đuro Macut, endokrinolog.

Kako će se nove odluke Narodne banke Srbije odraziti na provizije i naknade banaka za usluge povezane s platnim računima?

Koliko su klimatske promene uticale na stočare sa Sjeničko-pešterske visoravni?

I ovog leta je na arheološkom lokalitetu rimskog grada i legijskog logora iz prvog veka naše ere bilo istraživača, arheologa, ali i nekih budućih naučnika. U Naučnom centaru "Viminacijum" završeni su dečji kampovi.

Da li znate šta je „Rušanjska olimpijada starih sportova"? Jedna od disciplina je bacanje kamena sa ramena, a o ostalim detaljima takmičenja govorimo posle 9 sati;

Koliko se u italijanskim medijima govori o cenama, suši, da li je od popularne feragoste, odnosno kolektivnog letovanja, ostao samo mit? I da li su spremni za novu sezonu fudbalske serije A? O tome, Sanja Lučić, posle pola 10;

Svakog leta putevima Srbije kojima prolaze turisti, krstare i lažne šlep službe, najčešće sa oznakom AMSS. Kako protiv lažnih šlepera?

U blizini starog grada Jerusalima, nalazi se Sionska gora ili Sion. To je jedno od putovanja na koje vas danas vodimo;

Za nekoliko dana Užice će ponovo da postane najmlađi i najrazigraniji grad Srbije! Sve to - zahvaljujući međunarodnom festivalu dečijih folklora.


urednik Dušica Tasić voditelj Ivana Milenković