Čitaj mi!

Moj rođak sa sela

Devetnaesta epizoda: "Šarmantni divljak"

Novo jutro u domu Maleševića donosi zategnute porodične odnose između Drakčeta i Milene, koji su posledica Drakčetovog susreta sa Tošom. Rajko zaključava Bisu u stanu u Vrnjačkoj banji i odlazi da sam reši situaciju sa lokalnim žigolom Zlatiborom (Marinko Madžgalj) koji iskorišćava Bisinu sestru Desu. Kroz lukavi, promišljeni i nadasve duhoviti razgovor u hotelu, publika će saznati kako Rajko u tome i uspeva.

Dunja je u Beogradu i odlazi sa majkom po venčanicu. Njen bivši momak, Srđa, iznenada je posećuje i nudi joj da otkaže venčanje i otputuje sa njim u Njujork.

Preko nove svađe oko hotela u kući Katanića, dolazi do Stojanove odluke da odmah otputuje sa Cicom na more, a Mališi i Dragani, ipak, perpusti sav posao.

Nemački obaveštajac Ros pojavljuje se u Vranićevoj kući i saopšti mu da je doveo Tanju Strecki, majku traženog NATO pilota Borisa Streckog, koji ne želi da se vrati u Nemačku već da ostane monah u jednom srpskom manastiru. Vranić upoznaje Tanju Strecki i kaže da će joj pomoći oko pronalaženja sina i pružiti joj priliku da sa njim još jedanput porazgovara...

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Janoš Tot... specijalni gosti: Marinko Madžgalj, Andrej Šepetkovski i Nina Skrbišnek

Urednik serije: Marko Novaković

Direktor fotografije: Nebojša Bašić

Pisac scenarija: Radoslav Pavlović

Scenograf: Dejan Anđelković

Reditelj: Marko Marinković

Kostimograf: Nevena Milovanović

Izvršni producent: Zoran Janković

Montažer: Goran Mitrović

Kompozitor: Dragoljub Ilić