Čitaj mi!

Sećanje na Akija Rahimovskog

U znak sećanja na Akija Rahimovskog emitujemo intervju u kome su on i Husein Hasanefendić Hus govorili o saradnji i prijateljstvu koje datira još od 1975. kada je osnovana grupa "Parni valjak".

Emisija je snimana na lokacijama u Zagrebu i Beogradu uoči koncerta u Dvorani spotova 2015. godine, a popularni muzičari su se prisetili prvog susreta i dogovora o zajedničkom bendu, dok je Aki citirao jednu novinarku koja je o njemu napisala da je "momak duge kose u uskim pantalonama leopardskog printa koga jure devojke" zatim su se prisetili nebrojane kilometraže koju su prošli zajedno putujući sa koncerta na koncert, govorili o najlepšim pesmama, o privatnosti i popularnosti, ali i situacijama kada im se činilo da guraju "Parni valjak" uzbrdo.

Posle razgovora i snimka probe u Zagrebu, intervju je nastavljen u Beogradu gde je završen na koncertu uz zvuk publike koja je zajedno sa Akijem Rahimovskim pevala "Moja je pjesma lagana".

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]