Čitaj mi!

Biram srcem, biram zimu u Srbiji

Biram srcem, biram zimu u Srbiji, tako turistička organizacija poziva da osmislimo putovanja za praznike i odmor. Skreću pažnju na naše banje a mi podsećamo na okolna sela.

Udruženi - banjski i seoski turizam čine da ponuda bude bogata, raznovrsna i zanimljiva na korist i gostiju i domaćina koji dobijaju mogućnost da na kućnom pragu prodaju svoje specijalitete. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore ljudi pribojskog kraja.

Malina Stanojević, napravila Udruženje žena "Spasimo selo" - kroz 27 projekta nabavili više od 200.000 evra, između ostalog 3 kompleta za preradu voća, 25 plastenika.

Milojka Avramović iz sela Gođašina ima troje dece - rado ide na edukacije i priprema se za seoski turizam da poveže mlade iz sela i grada.

Goran Despić, po obrazovanju i strukturi graditelj - sa velikim iskustvom iz sveta, svoje umeće i kapital ulaže u Priboj. Veruje i doprinosi boljim danima svoga kraja.

Nenad Šalipur - čuvar tradicije, neguje čarobne zvuke i ponosan je na porodični orkestar.

Urednik i voditelj: Jasmina Nikitović Stojičić

 

 

Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]