Čitaj mi!

Divlje plaže Beograda

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Zvaničnih podataka o broju onih koji su se utopili na kupalištima ove godine nema, ali mediji su preneli više od 20 takvih slučajeva samo u proteklih mesec dana. Naši reporteri su obišli neka od divljih kupališta, a iskusni spasioci daju savete kako pomoći sebi i drugima u vodi. Saznaćemo koje su najčešće greške plivača, kada decu treba učiti da plivaju i kako na bezbedan način uživati u jednoj od najlepših letnjih rekreacija. Kristina Miladinović, srpska reprezentativka i spasilac je gošća Beogradske hronike.

Videćete i priču o tome kako je jedna beogradska porodica od obične poslastice napravila umetnost i uspešan mali biznis - sutlijaš na hiljadu načina.

Da li glumac Branimir Brstina prelazi u Beogradsko dramsko pozorište, kako su "Deobe" na umetničkom nivou povezale regione Srbije i kako se spava "S druge strane jastuka", reći će nam reditelj i upravnik BDP-a Jug Radivojević.

U emisiji očekujemo i uključenja naših novinara sa Olimpijskih igara u Tokiju, turista iz Sartija, spasilaca iz dalekog Dubaija i naših reportera iz Beograda.

Urednik i voditelj Ana Manojlović.

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]