Čitaj mi!

Ja volim Srbiju

U poslednjem izdanju kviza "Ja volim Srbiju" za ovu sezonu - u timu Nenada Okanovića takmiče se Miodrag Radonjić, Milica Majkić i Milivoj Borlja a ekipu dr Neleta Karajlića čine Big Lale i pevači Dragica Zlatić i Petar Nešić

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina je krajem septembra 2020, na početku nove TV sezone kviza, za sajt RTS poverila:

"Uverena sam da se gledaoci, kao i učesnici, zabavljaju od prvog do poslednjeg minuta emisije "Ja volim Srbiju". Lepota ovog formata je u tome što se kroz sve igre, uz zabavu, podsećamo važnih događaja, ličnosti i činjenica koje treba da znamo o istoriji, geografiji, kulturi i umetnosti svoje zemlje. Verujem da je sadržaj ono što preporučuje kviz "Ja volim Srbiju". Nedeljom uveče, kada se kviz emituje, auditorijumu nudimo malo razonode pred početak radne sedmice. U slučaju ovakvog formata - zabava ne znači i sadržajno siromašnu emisiju. Naprotivm emisija "Ja volim Srbiju" je zabavna i zanimljiva za sve generacije, upravo zato što svako može ponesto i da nauči."

Kapiten plavog tima, dr Nele Karajlić ove nedelje doveo u svoju ekipu magičnog Big Laleta, pevače Dragicu Zlatić i Petra Nisića.

Za crveni tim, koji predvodi Nenad Okanović boriće se glumci Miodrag Radonjić, Milica Majkić i Milivoj Borlja.

Sedam igara i šest muzičkih rundi donose veoma uzbudljivu, duhovitu i do samog kraja neizvesnu epizodu punu preokreta.

Reditelj: Darko Kamarit

"Ja volim Srbiju", nedelja, u 21.05, Prvi program RTS- a.