Čitaj mi!

Beogradska hronika

U Beogradskoj hronici gledajte,

Studentski medicinskog fakulteta na vežbe mogu samo ako su vakcinisani ili uz PCR test. Šta će biti sa ostalim studentima? Da li je ovaj potez kršenje ljudskih prava i imaju li vakcinisani pravo na privilegije? Gost Beogradske hronike dekan Medicinskog fakulteta Nebojša Lalić.

Da li je moguće da garaža na Novom Beogradu košta kao jedna garsonjera? Kolike su cene garažnih mesta i gde su najskuplja? Isplati li se na kraju mesto u garaži?

Vespa slavi 75. rođendan, a zastava 101, popularni "kec", slavi 50. U čemu je magija italijanske vespe, a ko su kolekcionari stojadina? Zašto ih vole i kako ih čuvaju njihovi ljubitelji?

Na Veliki petak smo za vas prikupili sa društvenih mreža najzanimljivije načine farbanja uskršnjih jaja.

Naš reporter će danas obići Skadarliju, čija je rekontstrukcija konačno završena. Kako izgleda i šta kažu ugostitelji?

Svoje fotografije iz Arene, sa nama će podeliti fotograf Rajko Karišić. U knjizi "Ilustrovani korona dnevnik" svoja zapažanja iz najveće improvizovane kovid bolnice u Srbiji, dok je u njoj ležao zaražen sa suprugom, verno je prikupljao i objavio.

Autor i voditelj Ana Manojlović.

 

 

 

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]