Čitaj mi!

Gost Petar Strugar

Glumac Petar Strugar je početak snimanja emisije "TV lica kao sav normalan svet" zakazao na mestu i u vreme kada mu dan uvek počinje, u ranim jutarnjim časovima na hipodromu.

Ovu rutinu ima od trenutka kada je počeo da se bavi jahanjem, a njegova ljubav prema konjima je prerasla u ambiciju da to postane posao kojim želi da se bavi uz glumu. Posle treninga u kome su kamere zabeležile veštinu popularnog glumca, usledio je razgovor u kome je u kadru sa njim bio i prelepi beli konj Kili čije su reakcije u toku priče bile slikovit pokazatelj kako Petar ume sa konjima i koliko ih voli. Uz niz anegdota iz vremena kada je odrastao uz more, govorio je o adrenalinskim sportovima koji ga zanimaju, o povredi oka koju je imao kao posledicu nestašluka, o školi i radu u trafici u vreme letnjeg raspusta, o sinu koji je dobio ime po njegovom pretku i tome kako je popustljiv otac.

Nastavak dana bio je potpuno drugačiji, na snimanju filma Zlatni dečko u okolini Beograda u kome će gledaoci imati priliku da čuju neobičnu životnu priču Petra Strugara o tome kako je zbog uloge u "Montevideu" promenio akademiju i mesto stanovanja, o tome kako je vežbao ekavicu, ali i kako se za ulogu u filmu "Mali Budo" namenski ugojio da bi za "Jesen samuraja" morao da smrša, ali i ozbiljno trenira karate i da mu ništa od toga nije bilo teško. Kada se ipak umori od svega sebi popravi raspoloženje tako što pomisli da sutra ujutro dan počinje uz konje.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]