Čitaj mi!

Film

Ajvar - TV premijera

Nakon ogromnog uspeha koji je zabeležio u bioskopima (pogledalo ga je preko 30.000 gledalaca), oko 40 festivala na kojima je prikazan i preko 10 nagrada koje je osvojio, film "Ajvar" premijerno stiže i na male ekrane, na Prvi program RTS-a! (2019)

Gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da pogledaju ovu snažnu melodramu, o dvoje ljudi čija se ljubavna priča lagano gasi. Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu.

Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti.

Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ali ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Pored izuzetne Nataše Ninković, koja je a ulogu Vide nagrađena "Caricom Teodorom", a još na četiri festivala proglašena najboljom glumicom i Sergeja Trifunovića, koji je takođe na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu za svoju ulogu dobio "Cara Konstantina" kao najbolji glumac, uloge tumače i Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić...
Režiju potpisuje Ana Marija Rosi.