Čitaj mi!

Ja volim Srbiju

Ovonedeljna, šesnaesta epizoda omiljenog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" u ovoj sezoni, otkriće nam svima još novih, zanimljih i neobičnih podataka o našoj zemlji.

Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica pokušavaju tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Takmičari su šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima - crveni i plavi.

Kapiten plavog tima, dr Nele Karajlić ove nedelje je doveo u svoj tim mladu i talentovanu glumicu Mariju Petronijević, pevača čuvene "Neznanke", Radišu Markovića i njegovog kuma i legendarnog kompozitora, kao i autora iste pesme Milutina Popovića - Zahara.

Za crveni tim, koji predvodi Nenad Okanović, boriće se glumica i njegova dobra prijateljica Nina Grahovac, pevač Željko Šašić i Branka Glavonjić - autorka "Bunt Rok Festivala" RTS- a i najdugovečnije televizijske rok emisije "Bunt".

Raspoloženi takmičari, njihovi kapiteni ali i publika, će kroz sedam igara i šest muzičkih rundi kviza "Ja volim Srbiju"- doprineti da uživamo u još jednoj veoma uzbudljivoj, duhovitoj, zabavnoj i do samog kraja - neizvesnoj epizodi, punoj preokreta.

Reditelj: Darko Kamarit

"Ja volim Srbiju", nedelja 17. januar u 20.56, Prvi program RTS-a!