Čitaj mi!

Uzmi račun i pobedi

U četvrtom izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila "Fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Pored ličnosti koje će izvlačiti koverte i doneti sreću nekome od naših građana, u emisiji će učestvovati gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Učešće u nagradnoj igri je epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Koverte spakujte i adresirajte kod kuće - na poleđini koverte napišite ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020". Da bi vaše prijave našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubacite u najbliže poštansko sanduče, bez markice.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Voditelji : Milica Gacin i Slobodan Šarenac.