Jutarnji program

Čitavih 5 sati, ili 300 minuta, svakodnevno traje jutarnji program, a ako ostanete sa nama od 6 pa sve do 11 sati evo tema o kojima govorimo:

Od Njujorka do Rima! Od pogrešne loptice do nove titule i 36-tog mastersa, najviše od svih u istoriji ponovo! Nova Novakova titula biće u našem fokusu danas.

Posle Prištine u Beograd stiže izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel, ali i američke investicije. O tome u pregledu štampe posle 7.

U studentskim domovima u Beogradu mesta ima za hiljadu dve stotine šezdeset šest brucoša. Konačna rang lista biće objavljena u četvrtak, a dan kasnije počeće raspodela soba. Pregledi za lekarsko uverenje počeli su juče, a mi posle pola 8 govorimo o zdravstvenoj bezbednosti studenata.

Godinama su se borili i izborili! Dok se u svetu pantomima tretira kao umetnost, a pantomimičari kao glumci, u Srbiji u zvaničnoj „Klasifikaciji zanimanja"pantomimičar" je svrstavan među „nerazvrstane". E, sada više nije tako!

Od prvog susreta sa kovidom 19, strahuje se od urušavanja zdravstvenih sistema širom planete. U sredini, poput kosovske, koja već 20 godina trpi posledice velikih društvenih i istorijskih lomova s kraja prošloga veka, briga o zdravlju stanovništva posebno je važna, ali i krhka. U novom serijalu "Pravo na sutra" otkrivamo šta je sve Korona promenila na KiM.

Posle pola 10 predstavljamo vam dokumentarnu seriju „Tvrđave na Dunavu", koje vekovima opstaju na njegovim obalama. Serija  je svojevrsno  putovanje brodom od Bezdana do Trajanovog mosta, nadomak Kladova, a o tome govore istoričari, arheolozi, arhitekte, istoričari
umetnosti, ali i  pisci, umetnici, entuzijasti, turistički vodiči, ribari....

Posle 10 predstavljamo vam novu stalnu rubriku utorkom - TAJNA BILjA. Lekovite biljke koriste se u narodnoj medicini još od antičkih vremena, a kroz istoriju smo naučili mnogo o pozitivnim učincima biljaka na naše telo. To je naša želja, da Vam u savremenom svetu pokažemo kako uz pomoć prirode možete sebi da pomognete.

Najbolji srpski džokej u istoriji, deset puta bio je najbolji u našoj zemlji, ali najveće rezultate postigao je širom sveta. Pobedničke pehare podizao je u 10 zemalja, a najveće uspehe zabeležio je u Južnoj Koreji, gde je postao šampion i pobednik najveće trke - galopskog derbija.

Na uredničkom mestu sedi Aleksandar Tucaković, a pred kamerama Bojana
Marković.