Ja volim Srbiju

Prva emisija u novoj sezoni, točak sreće obradovao oba tima.

Kroz televizijski spektakl "Ja volim Srbiju", koji će i u novoj sezoni obilovati humorom i pozitivnom takmičarskom atmosferom, vodiće vas omiljeno TV lice Dragana Kosjerina a lideri takmičarskih timova - kapiteni ekipa su Nele Karajlić i Nenad Okanović.

Dramski umetnik Branislav Lečić, Sara Damjanović (šampionka u tekvondou i Miss Asia Global 2019) i reprezentativac Srbije u džudou Aleksandar Kukolj će se, kao članovi "Crvenog tima" u prvoj emisiji nove sezone nadmetati sa plavim timom, koji čine Danijel Kajmakoski (pevač i muzičar), konceptualna umetnica Biljana Cincarević i Dušan Borković, šampion u moto trkama.

U ovoj sezoni, takmičari će pokazati svoja znanja, veštine i kroz dve nove igre:"Zanimljiva geografija" i "Ispeci pa reci". U prvoj igri, na nemoj karti Srbije takmičari pogađaju mesto na kom se nalazi zadati pojam, a u "Ispeci pa reci" - brzom reakcijom i znanjem, jedan tim eliminiše drugi...

"Uverena sam da se gledaoci, kao i učesnici, zabavljaju od prvog do poslednjeg minuta emisije "Ja volim Srbiju". Lepota ovog formata je u tome što se kroz sve igre, uz zabavu, podsećamo važnih događaja, ličnosti i činjenica koje treba da znamo o istoriji, geografiji, kulturi i umetnosti svoje zemlje. Verujem da će se gledaocima dopasti i nove igre. "Zanimljiva geografija" će na test staviti, ne samo znanje naših takmičara, već i njihovu sposobnosti snalaženja u prostoru." poverava Dragana Kosjerina.

Podsećamo, TV format "Ja volim Srbiju" je kolažni program, kombinacija kviza i muzičko-zabavne emisije. Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima u kojima su po tri poznate ličnosti iz Srbije. Svaki tim udružuje snage sa svojom publilkom, u borbi za pobedu.

Reditelj: Darko Kamarit