Proteze i 5 saveta o metodama podmlađivanja lica

RTS ordinacija će i ove nedelje biti mesto gde se kroz smeh i zabavu saznaju važne i korisne informacije u vezi sa zdravljem. Zdrave obroke pripremaće pevačica Jelena Gerbec, saznaćete na koje se sve načine zubi mogu ispraviti i kakve proteze postoje i na kraju će hirurg dati 5 korisnih saveta u vezi sa popularnim načinima podmlađivanja lica.

U prvom delu emisije, "Hrana kao lek", zdrava jela pripremaće pevačica Jelena Gerbec. Ona će otkriti da li ima neki zdravstveni problem, kao i zašto je prešla na veganski način ishrane. Na meniju će biti slano i slatko jelo od sirovog voća i povrća. Sve važno o namirnicama objasniće nutricionista Đorđe Pejić.

Tema centralnog bloka emisije, "Ordinacija", su proteze. Saznaćete na koje se sve načine zubi mogu ispraviti, kada se ortodonti odlučuju za takozvanu "fiksnu" protezu, kako motivisati decu da nose mobilne aparate, postoji li rešenje za odrasle ako ne žele "fiksnu" itd. Sve odgovore daće dr Željko Milosavljević, specijalista ortodoncije sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

"5 saveta" biće u vezi sa različitim načinima podmlađivanja lica. Shvatićete kada je vreme početi sa tretmanima, koje procedure su opasne, koliko traju efekti, na koji način se postiže priprodan izgled i još mogo toga zanimljivog. Savete će vam dati hirurg, dr Vladimir Arsenijević.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]