Istine i zablude o štitastoj žlezdi

Priprema zdrave hrane sa glumcem Žarkom Stepanovim, deformiteti stopala i istine i zablude o štitastoj žlezdi.

Zdrava misija u RTS ordinaciji se nastavlja, očekuju vas nove zanimljive teme i gosti. Ove nedelje će zdrava jela pripremati glumac Žarko Stepanov, videćete kako se neki deformiteti stopala mogu prevazići, a na kraju će biti razjašnjene zablude o problemima štitaste žlezde.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, zdrav slatkiš pripremaće glumac Žarko Stepanov, a saznaćete i da li ima neki zdravstveni problem. Voditeljka Marija Popović pokazaće kako se vrlo brzo mogu pripremiti zdravi rolati bez brašna. Sve važne informacije o namirnicama i jelima daće nutricionista Đorđe Pejić.

U Ordinaciji biće reči o zdravlju stopala. Saznaćete kako se problem čuklja može ublažiti kao i koja su pomagala pri lečenju ovog problema efikasna. Videćete kako izgleda ubrizgavanje hijaluronskih filera u taban, a saznaćete i zašto se to radi kao i kada pomaže. Sve će pokazati i objasniti dr Miloš Stanojević, podolog-specijalista za stopala.

Istine i zablude biće o štitastoj žlezdi. Saznaćete da li jod uvek prija štitastoj žlezdi, kako se na vreme prepoznaju simptomi, da li poremećaj hormona donosi gojaznost, kakava je terapija i još mnogo toga korisnog. Objašnjenja će dati dr Snežana Polovina, endokrinolog iz Kliničkog centra Srbije.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]