Spavanje

I ove nedelje otvaramo vrata naše RTS ordinacije, a očekuju vas nove zanimljive teme i gosti.

Zdrava jela pripremaće poznata voditeljka, saznaćete kako da san bude zdrav i kako se bira jastuk na kome bi trebalo spavati, a na kraju vas očekuje nova rubrika Korisno. Ove nedelje biće reči o tome kako se može lečiti urinarna inkontinencija kod žena.

U popularnoj rubrici Hrana kao lek kuvaće voditeljka Suzana Mančić koja će pokazati kako pravi hleb bez brašna i jednu od omiljenih salata, a otkriće i kako leči i tretira povišen holesterol. Videćete kako izgleda jedna neobična biljka matovilec, a saznaćete i čemu služi. Sve korisne informacije o hrani i namirnicama daće nutricionista Jelena Avramov.

U Ordinaciji će tema biti zdrav san. Fizijatar dr Miloš Bojović objasniće koliko je štetno nedovoljno spavati, kako bi se trebalo pripremati sa san, a videćete i kako da pravilno izaberete jastuk na kome ćete spavati. To zavisi od položaja u kome spavate.

Dozu korsinih informacija daćemo u novoj rubrici Korisno. Saznaćete kako se bez hiruške intervencije može rešiti urinarna inkontinencija kod žena. Radi se o lošoj kontroli bešike i oticanju urina kada žena to i ne želi. Sve odgovore daće dr Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

 

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]