Na večeri kod: Vladimir Kovačević

Čast da kao poslednji domaćin, u ime tima "So" ugosti suparničku ekipu pripala je najmlađem takmičaru serijala, Vladi Kovačeviću. Talentovani glumac se u finalnoj emisiji serijala predstavio i kao odličan imitator, duhovit i zabavan domaćin ali i jednako dobar kuvar.

Nenada Kneževića Kneza, Dragicu Radisavljević Cakanu, Bojanu Stamenov, Jelenu Živanović Zanu, Gocu Lazarević i Baneta Tomaševića - domaćin je razveselio i nasmejao... najpre svojim menijem ali još više - "umećem" u kuhinji!

Nesuđeni vaterpolista, Vlada je otkrio da je tokom sportske karijere branio boje oba "večita rivala" ali i da mu je fudbal, uz zdravlje, "najvažnija stvar na svetu". Saznaćete i kako se snašao u ulozi junaka crtanih filmova, ko mu je omiljeni glumac i sa kojom damom bi voleo da "podeli kadar".

Videćete, naravno, kako su Vladini gosti reagovali na sve ono što im je spremio ali i kakvu atmosferu za stolom su ostvarili svih 12 takmičara zajedno, u finalnoj epizodi serijala "Na večeri kod..."

Timu "Biber" će se pridružiti i Vladini "saborci": Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Suzana Mančić i Izvorinka Milošević.

Članovi oba tima su se prisetili najinteresantnijih momenata iz serijala u kome su, kako uglas kažu - svi uživali... A izjasnili su se i čiji su ih specijaliteti najviše oduševili.

O TV serijalu "Na večeri kod..."

Ova zabavna emisija takmičarskog karaktera emituje se od 5. marta ove godine, četvrtkom na Prvom programu RTS-a. Poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života (muzičari, glumci, sportisti, modni dizajneri, itd) za svoje goste priređivali su nezaboravne večernje zabave u svojim domovima. Od kuhinje, preko trpezarije do dnevne sobe, četrtkom od 22 sata na RTS 1 kroz epozode emisije "Na večeri kod...", pratili smo kako se poznati snalaze u kuhinji ali i u ulozi domaćina - kada im u goste dođe šest zahtevnih (takođe poznatih) ličnosti, koji očekuju i ukusan obrok ali i dobru zabavu. Učesnici emisije bili su podeljeni u timove - "Tim Biber" i "Tim So". Za razliku od većine postojećih kulinarskih takmičarskih programa, u kojima se jedni drugima suprotstavljaju pojedinci - ovo je bilo nadmetanje dva šestočlana tima. Svakog četvrtka, pratili smo po jednog "takmičara" koji se trudio da dostojno predstavi svoj tim i to tako što je svo svoje kulinarsko i zabavljačko umeće stavljao pred sud članovima protivničkog tima.

Na kraju svake večeri - emisije "Na večeri kod..." - sledilo je ocenjivanje. Zbir ocena, koje su tokom takmičenja osvojili pojedinci iz istog tima (Tim Biber i Tim So), definisaće na kraju serijala ukupnu timsku ocenu, koja će pokazati koji tim pobeđuje.

Timovi emisije "Na večeri kod..." borili su se za novčanu nagradu od 1000 000 dinara.

Pobednička ekipa doniraće nagradu u humanitarne svrhe - Prihavatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu.

Učesnici TV serijala "Na večeri kod..." su : Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev i Vlada Kovačević.

Koji će tim, glasovima svojih suparnika, zaslužiti pobedu i čast da ček na milion dinara uruči Prihvatilištu za odrasla i stara lica, kao i ko će, kao gost iznenađenja, proglasti pobedničku šestorku - saznajte ovog četvrtka na RTS 1, 4. juna u 22 sata - u finalnoj epizodi TV serijala "Na večeri kod...".