Tri boje zvuka

Ne propustite ni ovog petka odličnu svirku i novi pop i rok zvuk u emisiji „Tri boje zvuka"! Nastupiće pevačica prepoznatljivog vokala čije pesme slušaju pripadnici različitih generacija širom regiona, Aleksandra Radović, pozitivne vibracije melodija i tekstova svog novog albuma donosi Bane Lalić, a predstavićemo i mladi bend „Dram"!

#3BOJEZVUKA

Aleksandra Radović predstaviće nam pesmu sa novog albuma „Predvorje života" koja je za kratko vreme postala veliki hit na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Imaćemo priliku da čujemo i drugačija izvođenja dobro poznatih i kod publike omiljenih pesama ove naše izuzetne pop pevačice!

Na drugoj bini, Bane Lalić i „MVP" izvešće pesme sa novog albuma „Na slobodi" koji su objavili krajem prošle godine. U pratnji sjajnih muzičara i prijatelja, Bane će nam uživo predstaviti pesme „Sav moj zvuk", „Gravitacija" i „Jugo na plin".

Novi „klinci" na muzičkoj sceni, prošle godine objavili su prvi album pod nazivom „Mi nećemo promeniti svet". Grupa „Dram" svoje pesme posvećuje mladosti i ljubavi, a muziku koju sviraju opisuju kao „indi gas".

Govorićemo i o stilu pop i rok muzičara, kako su muzičke zvezde izgledale nekada i koliko je vizuelni identitet danas postao važan na muzičkoj sceni.

Gledajte nas u petak 10. aprila, od 23.10 časova, na programu RTS 1!

Pratite nas i pišite nam na svim društvenim mrežama 3BZ, i obavezno posetite naš zvanični YouTube kanal sa najnovijim numerama iz prethodnih epizoda:
3BZ you-tube: https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A
3BZ facebook: https://www.facebook.com/3bojezvuka/
3BZ instagram: https://www.instagram.com/3bojezvuka/
3BZ twitter: https://twitter.com/3bojezvuka/
3BZ e-mail: 3bojezvuka@rts.rs

Urednik: Jelena Vlahović