Jutarnji program

I ove nove godine želimo vam dobrodošlicu u najgledaniji jutarnji program u regionu. Ne samo u prošlog godini, već i svim prethodnim, a postojimo 34 godine.

Prvi smo i počeli. Dobro došli u novu, prestupnu 2020-tu godinu. Vreme je za nove početke, za sabiranje rezultata, za planiranje i za obećanja. Ali, ipak je to sve nekako lično! Mi Vam kolektivno želimo u ovoj novoj, dobro zdravlje, nezaboravne trenutke sa dragim ljudima, svaku ličnu i porodičnu sreću, i da vam osmeh ne silazi sa lica... Srećna Vam nova godina.... Sreda je danas, i idemo u novi dan, idemo u novu godinu, videćemo kako se slavilo, ali i obići ćemo krajeve u koje praznici retko zalaze. Ako i prvo jutro u 2020-toj podelite sa nama, videćete i ovo:

- Kako su Srbija i svet dočekali prestupnu 2020-tu godinu

- Obišli smo i krajeve gde praznici retko dolaze

- Pre 100 godina, uvođenjem u službenu upotrebu gregorijanskog kalendara, - 1919. godine, prva Jugoslavija je ustanovila i za Srbe 1. januar kao prvi dan Nove godine, otkad se on kod nas praznuje kao državni praznik. Šta se menjalo kroz istoriju?

- U ponoć svi zamislimo želje. Ona je prvo poželela jetru da bi ostala u životu. Zahvaljujući tom poklonu, sad se raduje Radovanu.

- Govorićemo o svim prethodnim sredama i našoj TV pošti, šta smo uradili, kome pomogli?

- Besplatne aplikacije za  prikupljanje  donacije obeležile su prošlu godinu svuda u svetu pa i kod nas. Jedna od njih, već mesecima privlači veliku pažnju. Koja?

Srećnu novu godinu prvi će vam poželeti, kao domaćin u studiju, Sanja Dragićević Babić, i kao domaćin redakcije i urednik emisije, Aleksandar Tucaković...

Svako dobro Srbijo!

broj komentara 0 pošalji komentar