Jutarnji program

I ove nedelje buđenje je lepše uz Jutarnji program.

Tu vas čekaju prve slike sa graničnih prelaza, prvi izveštaji sa svih festivala u Srbiji.

Analiza najvažnijih vesti. Ocenu da li je Haradinaj objavljivanjem ostavke već isplanirao kako će izgledati njegov povratak u Prištinu čućemo od advokata Branislava Tapuškovića.

Šta je u vezi sa beogradskim metrooom, trasom, cenom i kompanijama koje će ga graditi, poznatije posle posete francuskog predsednika Makrona Srbiji, pitamo VD direktora "JP Beogradski metro i voz" Stanka Kantara.

Gde se pravi Pirotski ćilim i kome se najčešće daruje znamo. Malo je međutim poznato gde mogu da se kupe i ćilim i ostali proizvodi sa oznakom geografskog porekla. Kako to može da se promeni?

Da upoznamo jutrošnjeg rekordera otišli smo u Sarajevo. Vahid Mutapčić oborio je ginisov rekord pre 35 godina. Proveravamo da li se umorio od rada.

Koliko je realno da sledeći Džems Bond bude žena, jedna je od tema u našoj emisiji. Mogu li Bondove cipele da dobiju štikle?

Vodimo vas na Istočni krak Koridora 10, i to na onu desetinu puta koji još nije dovršen. Stići ćemo i do Južne Koreje i proveriti šta vaterpolisti, ali i novinari rade dok čekaju sledeći meč i pobedu.

Za šetnju po Srbiji spremni smo u 6.00.

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar