Jutarnji program

Početak vikenda uz Jutarnji program garantuje šetnju Srbijom, savete kuda da krenete, šta da obiđete, a šta da zaobiđete. Uz najvažnije vesti, najatraktivnije priče i slike iz cele zemlje, pripremamo se za navijanje.

Košarkašice Srbije bodrimo od ranog jutra.
Voditelj Nada Gogić, urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

Proveravamo šta sve možemo da uradimo, završimo, upišemo... bez odlaska na šalter i s mnogo manje dokumenata i truda nego ranije. Hoćemo li biti bezbedniji ili kažnjavaniji uz novu komunalnu miliciju, pitamo ministra Branka Ružića.

Diplomata Duško Lopandić pojašnjava nam kako treba da razumemo poruke iz Pozdanja, ali i kako će se novi evropski lideri izboriti sa starim evropskim izazovima.

Poslednjih vrelih dana, inspektori su na terenu češće nego inače. Proveravaju u kakvim uslovima se namirnice čuvaju, prerađuju, prodaju. Nas ovoga jutra savetuju šta i kako da konzumiramo.

Na Egzitu sve bolje zvuči, pa i poziv Fondacije Novak Đoković da izgradimo vrtiće zajedno. Kakvo dobro može da donese saradnja Fondacija Egzit i Novak Đoković i RTS-a proveravamo ovog jutra.

Da li smo s lekcijama iz srpskog jezika završili kad smo izašli iz osnovne i srednje škole, ili nam je potrebna dopunska nastava? Ima li za nju mesta na fakultetima?

Jesmo li efikasniji ako na poslu provodimo manje vremena, kako ćemo proslaviti Dan poljupca i kakva će se kola igrati večeras na Tašmajdanu?

Sve to otkrivamo u Jutarnjem programu.

Kako izgleda "Zabranjena zona" 33 godine posle nuklearne katastrofe, prenosi nam Borko Rastović, mladić koji se upravo vratio sa ekskurzije u Černobilju.

Družimo se do 9.00

Voditelj Nada Gogić, urednice Nada Gogić, Vanja Ratković 

broj komentara 0 pošalji komentar