U susret Svetskom prvenstvu u košarci 2019.

Svakog utorka i petka od 22.00 na RTS 1, Slobodan Šarenac u serijalu U susret Svetskom prvenstvu okuplja našu košarkašku reprezentaciju širom planete. U četvrtoj epizodi čeka nas poseta Bobiju Marjanoviću.

Slobodan Šarenac nas uvodi u emisiju kroz priču o Filadelfiji, gradu u kom Boban Marjanović živi i igra košarku, ali i o tome kakva veza postoji između Silvestera Stalonea i Bobija, kao i zašto našeg reprezentativca zovu "Bobinator".

Pratimo Šarenca i Bobija kroz priče o NBA-ju, selidbama i novim počecima u Americi. Čućemo kako se druže on i Teodosić, šta o njemu misle njegovi saigrači kao i koji klub mu se najviše dopao.

Saznaćemo šta je „chicken dance", šta je Bobijeva neostvarena želja, šta misli o reprezentaciji i kako se šali na svoj račun sa saigračem Simonsom.

 

"U susret Svetskom prvenstvu", petak, 22.00, RTS1

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 28. jun 2019, 09:36) - anonymous [neregistrovani]

Šarenac

Pohvala za ovog sjajnog komentatora, nije da ne bi gledao košarku i našu reprezentaciju, ali veći deo pripada upravo Šarencu! 1000 puta sam rekao, da bi ladno mogao da bude selektor naše reprezentacije, jer čini mi se da nekada više zna i od samog selektora o igračima i pravilima ove igre. Bravoo majstoree!!!