Jutarnji program

Na sunčanje i kupanje ste mogli i prethodnih dana, ali na današnjih  37, uz dozvolu nadležnih na bazenima i kupalištima, pravo je vreme.

Počinje naplata putarine na novom auto-putu. Pre vrelog vikenda podsećamo vas na preduslove za bezbedno putovanje. Kada je auto, a kada vozač spreman za dug put? Savete nam daje Mladen Alvirović.
Savetujemo kako da se od vrućine zaštitite ako se danas odmarate, a kako ako ste na radnom mestu?
Bili smo sa kontrolorima maturskih ispita. Zašto se zadaci čuvaju kao najveće državne tajne?

O Kosovu i Metohiji ovog vikenda čitaju i Francuzi. Kako ih je ubedio da napišu istinu i koga zanima šta piše u reportaži Figaroa, pitamo humanitarca Arnoa Gujona.

Šta je sve obeležilo odnose između Srbije i Crne Gore u prethodnih 13 godina od kada je Srbija priznala nezavisnost tog suseda. Da li  posle svih uspona i padova, najnoviji spor o imovini SPC preti da više nego bilo kada do sada posvađa Beograd i Podgoricu?

Nekom je počeo raspust, neko će uskoro na odmor, a neko se sprema za letnje radove. Šta o predstojećoj rekonstrukciji deonice od Ruzveltove do Zoološkog vrta treba da znaju i vozači i pešaci, reći će nam zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Da li je dan pred ispit vreme za odmor od knjige ili se baš tada učenje ubrzava? U Predrasuđivanju proveravamo kada je pravo vreme da se završi sa učenjem.

Pred kraj emisije letimo iznad Smederevske Palanke, vodimo vas na šareno leto na Adi i upoznajemo sa novom direktorkom Matematičke gimnazije. Dolazi nam Mirjana Katić.

Muzika nas budi i ispraća u vruću junsku subotu. Budite uz nas.

Sa vama od 6.00 Nada Gogić.  Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić.

broj komentara 0 pošalji komentar