Plava ptica

U četrnaestoj sezoni leteli smo na sve strane sveta i otkrivali razne države na jedan sasvim plavoptičasti način. Sada je vreme da se podsetimo gde smo sve to putovali! Zato ne propustite da nas gledate u subotu, 4. maja, u 12:05, na Prvom programu RTS-a.

U kojoj se državi jede čapati, a u kojoj čudno voće eki? Gde su izmišljeni vajber i čeri paradajz? Čiji je moto hakuna matata? Odakle je Marija Kiri, a odakle Pablo Neruda i koja je država posebno poznata po parfemu od ruže?

Odgovore na ova i još mnoga zanimljiva pitanja, pronađite u našem prvom specijalu čestrnaeste sezone. Putujte sa nama od Bugarske, Poljske i Ukrajine, preko Gruzije, Izraela i Čilea, sve do Venecuele, Jamajke, Tanzanije i daleke Australije. Naše putovanje počinje u subotu, 4. maja, u 12:10, na Prvom programu Televizije Srbije.

Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić Ilke, animator Miloš Gojković, a glumci Borka Tomović i Osman Ahmed.

Let, let!

broj komentara 0 pošalji komentar