Jutarnji program

Za praznično jutro pripremili smo sve: šarena jaja, običaje, najvažnije vesti i savete za dobar provod uprkos oblacima.

Pažnja se sa Pekinga seli u Berlin. Ipak, potpisani sporazumi i dogovoreni projekti zaslužuju još jednu analizu. Najsvežije utiske iz Kine prenosi nam naš reporter.

Gužve na putevima prethodnih dana govore nam da većina za praznike izbegava Beograd. Oni koji su ostali uživaju u polupraznim ulicama, mimoilaze se sa stranim turistima, ili čekaju u redu ispred pečenjara.

Kako slavimo Uskrs, proveravamo i u hramovima širom zemlje, u Prihvatilištu za decu i Roditeljskoj kući. Domaćine na selu pitamo da li njima Uskrs počinje ranije.

Na Kosovo i Metohiju ne može, ali pomoć nastavlja da prikuplja i šalje. Koje je uskršnje običaje usvojio, a koji ga još zbunjuju? Dolazi nam humanitarac Arno Gujon.

Ko želi da postane policajac? Mnogi, sudeći po broju prijavljenih na Policijsko - kriminalistički univerzitet. Šta se od njih očekuje, a čemu se oni nadaju? Interesovanje za posmatrače na budućim izborima je znatno slabije. Proveravamo zašto.

Uskršnje rekordere tražimo u Mokrinu. Pratili smo pripreme i spremni smo za takmičenje.

Rekordera Jovana Simića upoznali smo odavno. Zapravo pre pet godina kada je pokrenuo prvu humanitarnu akciju. Šta se u međuvremenu promenilo?

Gordana Lazarević priprema se za koncert i peva nam za kraj emisije.

Čekamo vas od 6.00

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 27. apr 2019, 22:01) - Srđan [neregistrovani]

Prijava javnog osvetljenja

U Žarkovu u ulici Živojina Lazića i Vladimira Matijevića danima nema uličnog svetla. Na prijavu kvara javnom osvetljenju dobio sam drzak odgovor da kvar postoji i da znaju ALI neće popravljati dok praznik ne prođe. Jel moguće da u mraku dočekujemo o Vaskrs !!! Molim Vas proverite i reaguje. Hvala !