Jutarnji program

I svečarski i ozbiljan. I informativan i zabavan. Takav Jutarnji program zaslužuje ova nedelja. Pun uskršnjih običaja, poruka i čestitki. Sportskim uspesima, humanim i medicinskim herojima i njihovim podvizima počinjemo druženje već od 6 sati.

Govorimo i o danima koji predstoje. Šta donose sastanci u Pekingu, a šta Berlinski susreti? Kakvi su, posle saobraćajne nesreće i šestomesečne pauze, bili prvi radni sati potpredsednika Skupštine Đorđa Milićevića? Šta mu je nedostajalo, pitamo ga oko pola 8.

Kakav pogled na Jasenovac će nam doneti najavljeni filmovi o zločinima u ovom logoru i zašto je važno da taj "pogled" bude vidljiv i van srpskih bioskopa?

Biće reči i o strategiji Dušana Lajovića koja ga je dovela do finala Monte Karla i koja bi mogla da ga odvede do najvećeg uspeha u karijeri. Bus Plus stiže i u Kragujevac. Šta očekuje putnike u gradskom prevozu?

U "Zaletištu" i ove nedelje predlažemo ideje od kojih može da se zaradi. Da li je profit od aronije gorak, saznajemo ovog jutra.

Novom kampanjom RTS pomaže izgradnju nove Roditeljske kuće. Sa predstavnicima Nurdora proveravamo kako svako od nas može da pomogne.

Za lep dan pobrinuće se i tamburice. Uz muziku završavamo druženje.

Voditelj Nada Gogić

Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković.

broj komentara 0 pošalji komentar