Komšije

Zaplet se gradi na uzbuljivojpriči o Mašanoom stricu Luki i neraščišćenim porodičnim odnosima između Čerovića, Jovanovića i pokojnog gazda Tome. Specijalni gost ove sezone je Tanasije Uzunović, koji tumači lik starca Save - čuvara tajni velike reke.

Kroz misteriozna iskustva naši dobro poznati junaci će se suočiti sa uzbudljivom i melodramatičnom istorijom ovog mesta, a sve te tajne skrivene su duboko ispod temelja kuće Zdravkovića i do njih nije lako dopreti.

Pitanje je i da li je dobro po naše junake da se klupko minulih vremena rasplete. Ovo otvaranje dobro čuvanih tajni izaziva mnogo sukoba - od onih moralih i etičkih, pa sve do onih pravnih i imovinskih. Još jedan novi stanar u kući Zdravkovića je i fam fatal, spisateljica Goca, koju igra Hristina Popović.

Dunavski lagumi ne samo što čuvaju tajne iz prošlosti, nego čuvaju i tajne iz sadšnjosti porodice Jovanović, čiji će život na kratko postati pravi triler. Sticajem okolnosti, Sima i Nada biće uvučeni u mafijašku trgovinu robom.

Paralelno sa ovim dešavanjima, situacija na Super Star televiziji postaje sve usijanija. Anči pokušava svoju kraijeru da podigne do internacioalnog nivoa, ali suočava se sa opstrukcijom i postaje žrtva spletki onih od kojih to najmanje očekuje. Misterija, triler i melodrama, uz neizbežan humor, prepliću se u drugoj sezoni "Komšija".

Režija: Milan Karadžić
Scenario: Mila Mašović i Vladimir Đurđević
Glavne uloge: Nebojša Ilić, Milica Mihailović, Milutin Karadžić, Nataša Marković, Miloš Samolov, Anja Mit i Hristina Popović

broj komentara 0 pošalji komentar