Ovo je Srbija

U Titelu je počela gradnja novog rezervoara za vodu koji će unaprediti snabdevanje stanovnika Loka, Gardinovaca i Titela. Novi rezervoar od 250 kubika omogućiće uredno vodosnabdevanje i navodnjavanje Titelskog brega.

Meštani Krepoljina, malog mesta u opštini Žagubica, dobili su Vatrogasnu stanicu, zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom.

Bajkerke u humanitarnoj misiji! Kako bi ukazale na značaj preventivnih pregleda u borbi protiv raka, bajkerke iz regiona organizovale su moto-štafetu. Palica će danas, iz Makedonije preći, u ruke Srbije.

Danas se navršava 20 godina od NATO bombardovanja Aleksinca i pogibije 19 civila.

Pirotski okrug je ne Berlinskom kongresu 1878. godine prisajedinjen Srbiji, koja je tada dobila nezavisnost. Ko su ljudi koji su radili na podizanju institucija u Pirotu?

Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta 

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednica emisije: Gordana Petrović i Ivana Miljković
Voditeljka: Zorana Koršoš Nikolić
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva:
 Gordana Jakovljević

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 05. apr 2019, 16:05) - Dejan [neregistrovani]

pitanje?

Postovani, ovom prilikom Vam se obracam sa pitanjem da li mozda drzava - ministarstvo poljoprivrede namerava da da podsicaje (bespovratna sredstva) za podizanje plantaze voca ili povrca na povrsini do 50 ari. Znaci ne lokalne samouprave, vec direktno ministarstvo poljoprivrede! Unapred zahvalan, Dejan !

Ovo je Srbija Ovo je Srbija

Autor:
RTS

Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna uključenja sa terena. [ detaljnije ]