Jutarnji program

Sada je 31. na svetu. Bio je naš gost kada je, kao tinejdžer, osvajao Oranž bol.  Njegovi sugrađani su mu u Senti organizovali doček. Šta je specijalno za Jutarnji program rekao teniser Laslo Đere?

Videćemo  kako je novinarka iz Loznice počela da pravi ukrasna ogledala.

Danica Šmic ima energiju dvadesetogodišnjakinje, a godina 4 puta više. Danica je volonter Crvenog krsta i biće naša gošća.

Više od 700 hiljada građana Srbije nema nijedan svoj zub, kaže istraživanje Instituta "Batut". Zašto i kako? Uoči Svetskog dana oralnog zdravlja govorimo o navikama, strahovima, o tome da danas postoji anestezija bez igle...

Električni automobili  preuzimaju primat, a dizel motori će biti proterani iz gradova. Šta nam donosi ovogodišnji Sajam automobila u Beogradu?

Konobari, sobarice i kuvari sve su traženiji. Da li ih u Srbiji ima dovoljno, koliko su dobre naše turističke i ugostiteljske škole?

I još malo o hrani. Ćevapi na kajmaku ili teletina ispod sača? Vegetarijanska salata ili morski plodovi? Voćni kup ili čokoladni tart? Kako je četvoro menadžera ljubav prema hrani pretvorilo u hobi?

Urednici: Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković,  voditelji: Sanja Dragićević Babić i Dušica Spasić

broj komentara 0 pošalji komentar